2014 Yılı Türkiye Tohum Tohumculuk, Fide Fidancılık ve Teknoloji Fuarı Tüm İhtişamıyla Kutlandı

0
1087

CNR – EXPO Fuar Merkezinde 10.01.2014 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açan Türkiye Tohum Tohumculuk, Fide Fidancılık ve Teknoloji Fuarı Tüm İhtişamıyla Kutlandı

Tohum Tohumculuk, Fide Fidancılık ve Teknoloji Fuarında Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Ş. Şemsi BAYRAKTAR ile birlikte Büyükçekmece Belediye başkan A. Adayı Recep EROL açılışı yaptılar.

Recep EROL -2

Büyük tarım havzası ve verimli toprakları ile yüksek tarım kapasitesine sahip olan Büyükçekmece tahıl ve yağlı tohumlar üreticiliği, sebzecilik ve gerek arıcılık için çok önemli bir alan olduğunu dile getiren Recep EROL, Şemsi BAYRAKTAR ile 2014 yılının çiftçilere bereketli ve bol ürün getirmesi temennilerinde bulundu.

Recep Erol -1

 

Büyükçekmece Belediye Başkan A. Adayı Sayın Recep EROL “Büyükçekmecemiz tarımsal üretim yapılacak alan bakımından sınırlı gibi görülse de mekanizasyon aletlerinin ve modern tarım tekniklerinin kullanıldığı ve üretilen ürünlerin verim ve kalite olarak iyi seviyede olduğu, fakat bu değerleri daha ilerilere taşımak için yoğun çabalar içerisinde bulunduklarını ve bu çabalarının da Büyükçekmece Halkının takdiri ile yerine getireceklerini dile getirdiler.

Recep EROL -3

 

Çiftçilerin en büyük probleminin pazarlama, halkımızın ise taze, uygun fiyatlı ve kaliteli besinlerin mutfaklarına gelebilmesi olduğunu hatırlattıktan sonra, Büyükçekmecede organik pazar hedefinden bahsederek, hem üretici hem de tüketici açısından büyük bir buluşma noktası olacak organik pazarın öncelikli olarak Büyükçekmecede yaygınlaşması ve akabinde örnek alınarak tüm yurda yayılması gerektiğini vurguladı.

Son olarak Recep EROL ulaşılması hedeflenen güzel amaçlara doğru beraberce ve birliktelikle hareket edeceklerini söyledi.

 

www.etarim net ailesi olarak Büyükçekmece Belediye Başkan A. Adayı Sayın Recep EROL’a, kendisinin yinelediği Daha Büyük ve Yeni Büyükçekmece İlkesini gerçekleştirmesi için bu kutlu görevinde başarılar diliyor, Saygılar Sunuyoruz.

Yayın Koordinatörümüz Zir. Müh. Kutay YILMAZ’ın Özgün Haberidir.

Bir Cevap Yazın