Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı 2013

0
1728
Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı 2013

Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik’in 6. Maddesine göre, Bitki Koruma Ürünleri Bayi veya Toptancı İzin Belgesi talebinde bulunacaklara Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce [highlight]10 Kasım 2013[/highlight] Pazar günü saat 10:00’da Ankara’da yapılacaktır.

Bitki Koruma Ürünleri Bayi veya Toptancı İzin Belgesi almak için mevzuat hükümlerine göre sınava girecek olan ziraat mühendisi veya eczacı veya ziraat teknisyeni veya bitki sağlığı ile ilgili dersleri alarak mezun olmuş teknikerlerin İl Müdürlüğümüze 25 Eylül 2013 tarihine kadar aşağıda belirtilen bilgi ve belgelerle müracaat etmeleri gerekmektedir.

[checklist]

Başvuru Dilekçesi

Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Onaylı Sureti

Transkript (Sadece Teknikerler için Bitki Sağlığı ile ilgili dersi aldığını gösteren)

T:C.Kimlik Numarası(Kimlik Fotokopisi)

2 adet vesikalık fotoğraf

[/checklist]

Sınav ile ilgili bilgilendirme amaçlı hazırlanan Sınav Uygulama Duyurusu,20/09/2013 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanacaktır.

Sınava girecek adaylar 45 TL(kırkbeş TL) sınav ücretini Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Döner Sermaye İşletmesinin T.C.Ziraat Bankası Başkent/ANKARA, Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Merkez ve Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Proğramı” aracılığı ile aday kendi T.C.Kimlik Numarasını belirtmek suretiyle 01/10/2013 – 21/10/2013 tarihleri arasında yatıracaklardır.

Kaynak: www.etarim.net

Bir Cevap Yazın