Samsun Tarım Fuarı 2015

0
11452
Samsun Tarım Fuarı 2015

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliğinde, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası ve Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi destekleri ile hazırlanan “SAMSUN TARIM FUARI”, 16-20 Eylül 2015 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri ilgililere topluca sunmayı hedefleyen ve konusunda bölgesinin en etkili buluşması olan Fuar, iki ayrı salonda, 10.000m2 kapalı, 20.000m2 açık alan olmak üzere toplam 30.000m2’lik alanda düzenlenecektir.

Fuar, toprak ve iklim özelliklerinin ayrıca ikinci ürün yetiştiriciliğine uygun ve ekolojik açıdan organik tarıma elverişli olmasının yanı sıra meyve, sebze, şekerpancarı, fındık, çay, mısır, pirinç, domates, hububat gibi tarım ürünlerinin çeşitliliği ve hayvancılık imkânlarının her açıdan oldukça müsait olması gibi avantajları mevcut olan bölgede; Samsun, Bafra ve Çarşamba Ovaları başta olmak üzere Sinop, Çorum, Tokat, Merzifon, Amasya, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize’ye kadar çok geniş bir coğrafyaya hitap edecektir.

Fuar, bölgenin konumu itibari ile havayolu, denizyolu ve karayolu taşımacılığı imkânlarının gelişmiş olması, Balkan Ülkeleri, Rusya Federasyonu ve Kafkas pazarına yakınlığının ticareti kolaylaştırıcı ve sanayicileri cezp edici niteliği ile, on binlerce çiftçi ve profesyonel ziyaretçi için önemli ticari anlaşmaların yapılacağı bir platform haline gelecektir.

Fuar, 16-20 Eylül 2015 tarihlerinde 09.30 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir. Detaylı bilgi almak için www.tarimfuarisamsun.com adresli internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fuar ; 16-17-18-19 Eylül tarihlerinde 09:30 – 18:00, 20 Eylül günü ise 09:30 – 17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

TÜYAP TÜM FUARCILIK YAPIM A.Ş

Bir Cevap Yazın